Asistență E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Licitație caritabilă

La cea de-a şasea ediţie a proiectului caritabil „Ouăle Gigant", găzduită de Lotus Center, a participat și DeVega, cu unul dintre cele 12 ouă confecționate de către firmele participante.

Ca în fiecare an, proiectul a presupus implicarea a diverse companii private, dar şi a unor instituţii de stat, care au realizat câte un ou gigant, ce au fost apoi expuse în cadrul mall-ului. Ulterior, ouăle au fost cumpărate prin licitaţie, ce a avut loc într-una din sălile Cinema Palace, licitația pentru fiecare dintre ele începând de la 1000 lei. Suma strânsă anul acesta a fost de 19000 de lei.

De fiecare dată, licitaţia a avut un scop caritabil şi a vizat ajutoare pentru instituţiile spitaliceşti. În anii precedenţi, prin acest proiect au fost achiziţionate: un aparat de respiraţie artificială - pentru nou-născuţii din Maternitatea orădeană (anul 2010), un ecograf 3D Pro Sound Alfa 6 - pentru sala de naşteri a Spitalului de Obstetrică-Ginecologie (anul 2012), un angiograf - pentru Secţia de Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea (anul 2013). Modernizarea şi dotarea unei secţii de copii de la Spitalul Municipal "Gavril Curteanu" s-a realizat în 2011 şi în 2014 banii strânşi în urma licitaţiei au fost donaţi pentru dotarea cu echipamente a sălilor Centrului de Cardiologie Intervenţională şi Chirurgie Cardiovasculară Oradea.


Devega Logistics | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web Design made with ❤️ by the NRGO team.
Vezi și
Devega Logistics
Materiale de construcții