Servicii


Transport si livrare rapida

Devega Constructii asigura transportul materialelor comandate catre clientii sai cu camionul sau cu trenul, in functie de amplasarea si nevoile acestora. Livrarea se face imediat din depozitele noastre.

Dimensiuni la cerere

Cererile pentru dimensiuni speciale de placi de gips-carton sau profile metalice sunt onorate in cel mai scurt timp datorita capacitatilor locale de productie.

Asistenta tehnica si demonstratii de montaj

Punem la dispozitia clientilor serviciul de asistenta tehnica pentru orice solicitari legate de punerea in opera a materialelor noastre.

Scoala de montaj

Partenerii nostri beneficiaza de posibilitatea instruirii teoretico-practice a personalului in cadrul scolii de montaj ce se organizeaza oriunde in Romania

Politica referitoare la calitate

Urmarim sa ne imbunatatim si sa diversificam permanent gama de produse si sisteme.
Prin respectarea specificatiilor referitoare la produs continute in normele tehnice de referinta cat si in documentele legale, ne angajam sa imbunatatim calitatea produselor noastre si sa respectam cerintele referitoare la produs exprimate in cererile clientilor.
Prin implicarea permanenta a intregului personal, ne asteptam ca oamenii nostri sa participe la cresterea continua a eficacitatii sistemului de management al calitatii si sa facem din imbunatatirea performantei un angajament cotidian, utilizind resursele locale si globale.
Dorim sa contribuim la construirea unei lumi mai bune pentru comunitatile noastre si sa minimizam impactul actiunilor noastre asupra mediului ambiant.

PARTENERI


Devega Distribution | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web Design made with ❤️ by the NRGO team.
Vezi și
Devega Logistics
Transport și logistică mărfuri